Reto Valley

Nieuwegracht 13
3763 LP Soest
Routebeschrijving

hello@retovalley.nl
035-603 23 05
(ma t/m vr 09.00 tot 17.30 uur)

Coworking Space

Verwacht bij Reto Valley geen klassieke 'kantoortuin'

Wij zijn ervan overtuigd dat een inspirerende en uitdagende omgeving de creativiteit aan het werk zet

De werkomgeving bij Reto Valley is dynamisch, industrieel, avontuurlijk en verrassend. De bedrijven bij Reto Valley zijn divers, maar wat zij gemeen hebben is creativiteit, expressie en perfectionisme. Zo creëren zij met elkaar een dynamische werkomgeving waar ondernemers kennis delen en hun netwerk versterken. Of je nu tekstschrijver, fotograaf, webarchitect, programmeur, app-bouwer, social media-expert of webshopeigenaar bent, bij Reto Valley vind je een sfeer die bij je past.

Heb je geen eigen kantoor, maar wil je wel werken tussen andere creatieve ondernemers in de IT-sector? Word Member en huur een dedicated werkplek. Dan profiteer je direct van alle gemakken en faciliteiten.

Dit kun je verwachten:

  • Ruim bureau met ergonomische bureaustoel
  • Een gezellige, creatieve omgeving
  • Supersnel internet voor jezelf en je gasten
  • Toegang tot overlegplekken en vergaderruimtes
  • Onbeperkte bonenkoffie, thee en bronwater
  • Gratis parkeren, ook voor je gasten

Vaste all-in prijs €340,- (ex. btw, per maand)

Verbinden

Ben je nieuwsgierig en wil je een kijkje komen nemen in de Reto Valley? Maak een vrijblijvende afspraak voor een bezichtiging!

Tijdens dit gesprek komen we te weten wie jij bent en wat jou en jouw onderneming onderscheidt van de rest. Maar naast wat jij nodig hebt om succesvol te worden stellen we ook de vraag wat wil jij bijdragen aan het succes van de andere huurders.